Log in

ALL YOU NEED IS LOVE CONCERT Amsterdam , Netherlands Public

ALL YOU NEED IS LOVE CONCERT

Event Description

Na het succes van de eerste editie van het ‘All You Need Is Love’-concert vindt de tweede editie van dit bijzondere event plaats op de meest romantische dag van het jaar, 12-12-2012. Gastheer Robert ten Brink presenteert deze afwisselende avond met optredens van o.a. Waylon, Ilse DeLange, Xander de Buisonjé en Bløf. De Heineken Music Hall wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd in de ‘All You Need Is Love’-sfeer. Ook de karakteristieke caravan is aanwezig, videoboodschappen komen voorbij en er zijn verschillende ‘All You Need Is Love’-verrassingen.

Robert ten Brink gaat op 12-12-2012 nog iets heel bijzonders doen. Op deze romantische datum zal hij een aantal bruidsparen op speciale wijze in de echt verbinden. Mensen die op deze bijzondere dag graag door Robert getrouwd willen worden, kunnen zich nu opgeven via www.allyouneedisloveconcert.nl.

Start Date: Dec 12, 2012 - 20:30End Date: Dec 12, 2012 - 23:00Place: Amsterdam, NetherlandsCategories: 0-OTHER CATEGORY, Related Events: ALL YOU NEED IS LOVE CONCERT,
« Show all Events

Leave a Comment